perjantai 6. heinäkuuta 2012

Zaynin uusi auto

....Ensin se ostaa talon jättimäisellä uima-altaalla, muttei osaa uida ja nyt ostaa 32,000 punnan (n. 40,000€) Bentleyn, muttei osaa ajaa? Malik? :D Seuraavaksi varmaan kuuraketti ^_^

Auto siis ilmeisesti Bentley Contintental GT

 Trans. First, he bought a house but can't swim. Then he bought a car, but doesn't have a driving license. The car is Bentley Contintental GT.



Lähde: STAR Magazine

11 kommenttia:

  1. Mistä luit että se on ostanut talon? Ja voitko muuten kertoa missä muutkin pojat asuu? :) Siis ei osoitteita mutta siis että asuuko vielä kotona vai onko muuttanut pois jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. [url=http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/4367513/One-Directions-Zayn-Malik-buys-house.html]Tässä[/url] esimerkiksi The Sun - lehden artikkeli, paljon muitakin löytyy googlettamalla "Zayn Malik buys a new house" :)

      Kaikilla pojilla on asunto Lontoossa, mutta käyvät vanhempiensa luona säännöllisesti ollessaan briteissä. :)

      Poista
    2. No uliuli linkit ei näköjään toimi kommenteissa mutta kopioi osoite tuosta toimimattomasta koodista :D

      Poista
  2. Eiks Zayn ostanu ton auton isälleen?? vai oonko käsittäny iha väärin?? O.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...Itse en ole tästä kuullutkaan, jokainen lähteeni varmistaa että Zayn osti sen itselleen? o: Ehkäpä asia on vain huhu ainankin tällähetkellä ja siksi siitä ei kerrota (: Voinhan toki olla väärässäkin.

      Poista
    2. voi olla, mut munmielest jossai luki et se ois ostanu sen isälleen... voin linkittää sen sivun jos löydän viel...

      Poista
    3. Okei no linkitä vaan, mutta olen aika varma että Zayn osti sen itselleen, koska hän päivitti facebookiin kuvan autostaan ja kuvauksena oli "Meet my new car ;)" jotenka... (:

      Poista
  3. Anteeks, mutta mun on pakko sanoo, koska pistää pahasti silmää tuo "boughs". Ehkä kuitenkin "buys" :D + Kannattaa laittaa lähteet aina julkaisun loppuun tekstinä, johon linkki on sisällytetty tai sitten ihan pelkkänä linkkinä vaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apuaaa hyvä että joku huomaa näitä kirotusvirheitä XD Vaikka käytänki päivittäin englantia niin sittenkun pitäis samaan aikaan kirjottaa suomea niin tulee tuommosia mörköjä :----D

      Poista
    2. Jos saan vielä viilata vähän pilkkua, niin T-kirjain tonne "bough" perään, mutta eipä se niin tarkkaa ole. :D

      Poista
    3. ...Voisin mennä hakkaamaan päätä seinään, kiitos :D

      Poista