tiistai 18. syyskuuta 2012

Kipin kapin äänestämään !

Eli MTV EMA - gaalan aika! (: Käykääs äänestämässä One Directionia kategorioissa Best New, Biggest Fans ja Best UK & Ireland Act.

Mulla ei ole hajuakaan, tuleeko nää telkkarista suomessa tai ylipäätänsä missään, mutta päivämäärä on 11.11.12.

Klicka Här!


Btw, ootte tosi ihania kun vaikka on ollu vähän hiljasta, kukaa ei oo tullu valittamaan (:




2 kommenttia:

  1. Onkse totta , että 9 on tappanu ittensä larryn takia ? oon ihan pihalla , netti ei oo toiminu viikoon ja nyt vihdoin sain toimimaan , ja luin jostain .. Ja kerkisit poistamaan sen postauksenkin , missä siitä puhuit. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis tai ei tavallaa larryn takia, mutta tavallaan... Asiahan on niin, että ainakun Louis tai Eleanor mainitseva jotai larry shippereistä (eleanor usein negatiivisesti) niin kaikki elounor shipperit alkavat lähettelemää typeriä viestejä larry shippaajille, pahimmassa tapauksessa juurikin kaikkea "kill yourself" etc.

      ja nää yheksän sitten olivat varmaan masentuneita muutenkin tai muuten vain itsemurhaan taipuvia, ja niin moni ihminen ilmaisi vihansa heitäkin kohtaan. Asiastahan ei olle mitään varmuutta, mutta uskon aika vahvasti olevan totta koska tumblr & twitter olivat täynnä pulinoita siitä ja tietääkseni joku nettilehtikin kirjoitti siitä, olisiko dailydot ollut.

      Poista