perjantai 12. heinäkuuta 2013

Discussed Bullying

Zaynin oonkin jo postannu, mutta laitetaan vielä uusiks :) 


Ja muuten, ik ik, oon hidas päivittämään, ja tällä kertaa en syytä poikia koska nehän on tehny vaikka mitä, syytän itteäni, oonhan suoraansanottuna paska kirjoittaja yadayada ja mitä vielä? Mutta kuitenkin, saatan pistää virallisen hiatuksen jossain vaiheessa päälle, jolloin myöskin estän kommentoinnin (ainakin anonyymisti) koska oon hirveä nössö enkä halua kakkaa niskaan! Toki voisin vielä yrittää etsiä toisen kirjoittajan, jos joku nyt haluaa tätä blogia kanssani alkaa päivittelemään, tosin silloin keväällä oli hakuaika mutta viikon aikana ilmoittautumisia oli nolla, joten lopetin senkin sitten. Jos oot kuitenkin kiinnostunu, kommentoi niin kerron lisätietoja vaikka sähköpostilla.

Kommentointi ei siis ole vielä estetty, anonyymistikaan, joten jos nyt haluatte vielä haukkua mua niin siitä vaan, en tosin julkista niitä sieltä hyväksymislokerosta koska tulee vaan paska mieli kaikille :) 

P.s. Jos blogi jää tauolle niin Captured ei kuitenkaan, koska oon luvannu Laurenille (RockitRocket) sitä suomentaa ja niin myös teen. Onhan se mulle kunnia kun Captured on kuitenkin suosittu, ainakin Tumblrissa. Btw, viimeistää huomenaamuna saatte lisää sivuja!

4 kommenttia:

 1. Älä lopeta! >:( Itseasiassa voisin sanoa että pidän tästä enemmän kuin siitä toisesta. Johtuen siitä että täällä on isommista asioista hyvin, ei niin paljon pitkiä kuva postauksia (hidas lataamaan puhelimella). Ei siinä, tokihan ne nekin kiinnostavat mutta silti.. :)
  Alkaisin mielelläni avustamaan tätä blogia, mutta en osaa. eikä olisi aikaakaan. :{ etc..
  Mutta jatka samoin vaan äläkä välitä dissaajista!

  VastaaPoista
 2. Voisin alkaa sun kanssa kirjottelee tätä, jos sopii? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, musta olis kyllä kiva saada joku joka silloin tällöin päivittelisi kun täällä muuten näyttää hiljaiselta :) Onko sulla mitään tumblria tai twitteriä tai jotain, missä voisi sopia asioita kun itse on oikein handlaa sähköpostia :'D

   Poista
 3. Älä lopeta! Oon jo pitkää lukenu tätä ja tää on oikeesti tosi hyvä! ♡

  VastaaPoista