Captured


Kaikki oikeudet pidätetään © RockitRocket. Ainoastaan käännös on minun työtäni :)

Harry on koulun lehden valokuvaaja, Louis jalkapallojoukkueen kapteeni. Harry ei ole koskaan ymmärtänyt, miksi koulun tähtiurheilija vihaa häntä. Hän on alituisesti Louisin armoilla, epätoivoisesti yrittäen välttää nöyryytystä. Joten miksi kipinät alkavat lentämään juuri, kun Harryn on määrä kuvata joukkuetta heidän tulevan ison turnauksen alla?

P.s. Älkää ihmetelkö kun en ole kääntänyt kaikkia ääniä jne. Niitä ei yleensä muutenkaan käännetä sarjakuvissa. Lisäksi niillä ei ole väliä juonen kanssa.

Uusi sivu ilmestyy useimmiten 1-3 päivän välein.

Varoitukset: 

Sarjakuvan rajoitus on tällä hetkellä T (Teen and Up Audiences, Teinit ja siitä vanhemmat) mutta tulee nousemaan ainakin kohtaan M eli Mature.

T-luokitelluissa materiaaleissa voi esiintyä asioita ja tapahtumia, jotka ovat sopimattomia alle 13-vuotiaille. 

M-luokitelluissa materiaaleissa on aikuisteemoja, (väkivalta, huumeet, seksi) jotka eivät ole huomattavasti graafisia (tai ollenkaan, mutta tämä on sarjakuva) tai muuten E (Explicit) tasoisia!   
Huomioikaa että se, että tämä sarjakuva on mahdollisesti myöhemmin M-luokiteltu, ei tarkoita että tässä on hurjasti väkivaltaa tai mitään semmoista. On myös muita asioita, jotka nostavat tasoa, ja pelkästään vuorosana "Tapan sinut!" voidaan luokitella ei-graafiseksi väkivallaksi.

LUKU 1

LUKU 2 

LUKU 3

LUKU 4 (kesken)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti