tiistai 19. kesäkuuta 2012

Liam & Andy twitcam

Tähän alkuun pikku raportiks että Zayn palas pariksi päiväksi UK:hon, tapaamaan Perrietä ja perhettään. Kuulin että Liamkin lähtisi, mutta ei ainankaan Zaynin mukana mennyt mutta ehkä myöhemmin :)

Ah minäkin missasin tämän. :(


7 kommenttia:

  1. Heippa! Oon luultavasti menossa ensi keväänä kuuntelemaan Lontooseen One Directonia ja ajattelin kysyä sulta paria asiaa:
    -Kuinka nopeasti liput myydään yleensä loppuun? Haluamalleni keikalle on tällä hetkellä vielä hyvin paikkoja jäljellä, mutta ehtisin varaamaan ne vasta syksymmällä kun lennotkin on tiedossa..
    -Mistä voin saada tiedon, jakavatko pojat jossain nimmareita tai tapaavat fanejaan ennen konserttia? Ilmoittaako he siitä omilla sivuillaan? En haluaisi missata!
    Kiitos jo näin etukäteen! :)

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Noista lippujen myyntiajoista minulla ei ole tietoakaan, luultavasti riippuu täysin konsertin ajankohdasta ja missä (kaupungissa) se pidetään.
    Tietääkseni tapaamisia/nimmarijakoja järjestetään miltei joka konsertissa, mutta siihen tarvitsee erikseen Meet&Greet-passin/lipun. Niitä myydään kaiketi erikseenkin, mutta ne sisältyvät mm. VIP paketteihin. VIP paketeissa on myös soundcheck-passit, eli se on ns. pieni tapaaminen poikien kanssa ennen konserttia, kun lavaa asennetaan ja pojat availevat ääniään. Samalla he vastaavat kysymyksiin. :) Kannattaa googletella, löytyy aika helposti tietoa.

    VastaaPoista
  3. Mutta yleensähän nämä nimmarijaot on jossain kaupassa tai ostoskeskuksessa yms, eikö niihin voi tietääkseni vain mennä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä, yleisillä paikoilla on yleensä ilmaisia. Kun itse puhuin tästä Meet&Greetistä :)

      Poista
  4. Okei :) Mutta sitä vielä mietin, että jos pojat jakavat nimmareita vaikkapa jossain ostoskeskuksessa ennen keikkaa, niin ilmoitetaanko siitä etukäteen ja missä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän siitä jossain ilmoitetaan, mutta minulla ei ole harmainta aavistustakaan missä... Mutta ehkäpä googlesta löytyisi hakemalla esim. "One Direction signings *kaupungin nimi* " :)

      Poista
  5. Sanooko Niall tossa 1.16.47 kohassa että "There was the hooker" ?
    Mää ainaki kuulin niinku se ois sanonu :'D
    Joudun nyt kirjottaan anona, koska unohin mun tunnukset..
    Kiva muuten että oot tehny tämmösen 1D blogin, kiitos tästä! (:
    -Directioner-

    VastaaPoista