keskiviikko 22. elokuuta 2012

Chaos

Pakko tehä välipiikki koska mua ärsyttää ihan... älyttömästi.

Niinkun ehkä jotkut tietää, Zayn poisti tänään twitterinsä, koska moni ihminen twiittasi hänelle vihaa, lähinnä siksi että joku vanha video, jossa zayn sanoo jollekkin tytölle hotellissa "wait half an hour and then come to my room" "i wanna know your age", leviää netissä. Tästä syystä ihmiset luulevat että Zayn pettää Perrietä.

Kuinka tyhmiä ihmiset voi oikeesti olla! Zayn on saanu tarpeeks vihaa kun ihmiset sanoo että hän käyttää huumeita tai ei näytä enää niin huolitellulta kuin ennen. Zayn. paastosi. Kai sitä nyt pakostakin laihtuu ja ei näytä enää niin iloiselta jos pitää olla syömättä auringon noususta sen laskuun! Onneksi ramadan on päättynyt ja mistä vetoa, että Zayn alkaa näyttämään paremmalta ja iloisemmalta. Ellei sitten kaikki idiootit saa häntä niin stressaantuneeksi.

Kaiken huipuksi joku ääliö (@PlasticBieber jos nyt haluutte tietää) sai trendattua tätä twitterissä, eikä se tipu alas listalta koska kaikki twiittaavat "stop trending that" ja sitten samalla trendaavat sitä itse!


Mua ei nyt naurata tippaakaan. Zayn on suosikkini ja idolini ja rispektaan häntä kaikin tavoin, ja tää ei tunnu kivalta.

Anteeksi kielenkäyttöni.

2 kommenttia:

  1. Mä en ymmärrä miks Zaynistä pistetään tollasta juttuu. Ihan älyttömän tyhmää.

    VastaaPoista
  2. Muoki ärsyttää se, et Zaynille lähetettii vihaviestejä jonku videon joka on jotai +1 vuotta vanha...
    Ja se, et Zayn laihtu ramadanin takii ja ei näytä aina nii hyvält ku vanhemmis kuvis, nii mitä siitä?! Ei kukaa oo aina parhaimmillaa ja Zayn vaa "noudatti" uskonnonsa perinteitä (?)

    argh! (sori tää maratoonikommentti...)

    VastaaPoista