torstai 16. elokuuta 2012

Harry + tatuoinnit

Kaikkihan tietää, että Harry alkoi hankkimaan tatuointeja keväällä, ja kaikki tatuoinnit merkitsevät hänelle jotain. (The Leeds festaria, Louisia, jne. En tosin tiedä miten henkari liittyy Harryyn mutta kait se sitten jotain merkitsee :D )

Ja ilmeisesti Harry aikoo hankkia half tai full sleeve tatuoinnin! Tiedättehän, tatuointi joka siis on puolet käsivarresta tai kokonaan. Olen tietenkin kauhuissani itse, tykkään Zaynin ja Harryn pienistä tatuoinneista, mutta oon aina pelänny että ne hankkii jotai isoja. No, veikkaamppa että ennemmin tai myöhemmin osottautuu että tatuointi sopii Harrylle. Ja hänen tatuoijansa on kertonut että sekin tatuointi merkitsee Harrylle jotain muttei suostu kertomaan mitä. (:

Muttamutta, Harryn uusin tatuointi on lukko. Tumblr on tietysti täynnä analyysejä, mitä tatuointi tarkoittaa, ja löysin omasta mielestäni täsmäävimmän. Larryn ollessa joskus helmikuussa Pariisissa, Louis ja Harry laittoivat lukon siltaan, joka symboloi "ikuista rakkautta"

Tämä kuva siis pyöri pari viikkoa sitten tumblrissa.


Aika suloista minusta (: Harryn tatuointi on siis hänen ranteessaan ja Loulla on huhuttu olevan samanlainen nilkassa, ken tietää? Selvää kuvaa tatuoinnista ei taida vielä olla ): HAHA löysimpäs



xx

3 kommenttia:

  1. oiii vähä söpöö toi larry juttu♥

    VastaaPoista
  2. Voisitko tehdä postauksen poikien tatuoinneista ja niitten merkityksistä? :)

    VastaaPoista