torstai 11. lokakuuta 2012

Bring Me To 1D - kisa

En suotta ole myöhässä! :D

Eli Sub toi suomeenkin tämän kilpailun jossa voit voittaa matkan New Yorkiin yhden kaverisi kanssa tapaamaan 1D:tä! Kilpailussa sinun täytyy ottaa kuva jostain sinulle tärkeästä paikasta tai asiasta ja lisätä siihen albumin grafiikat, ja toisessa osassa joka alkaa 24. päivä tätä kuuta, alkaa äänestys, jossa sinun täytyy kerätä mahdollisimman paljon ääniä kuvallesi!

Itsekin osallistuin jo, tosin hiukan säätämällä... Ei siis voi kokeilla miltä kuva näyttää grafiikoiden kanssa (siis jos lisäät ne tuolla sivulla) sillä silloin kuva lisätään jo sivuille! Sanon tämän kokemuksen karhealla rintaäänellä.... :D
Myöhemmin, kun toinen osa alkaa, teen tänne postauksen johon pistän shoutboxin tms. ja voitte linkitellä kuvianne siihen jotta muut voivat äänestää (:

(Kilpailuun pääset kuvaa klikkaamalla)




3 kommenttia:

  1. Tiiäksä yhtään et mite noi tekstit (take me home ja 1D ) saa lisättyä tohon kuvaan? Ku kehä pystyy ilmeisesti lataamaan, mut mulla ei oo hajuakaan mite ne lisätään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse ainankin vain latasin kuvan, laitoin tiedot ja sitten seuraavalla sivulla ne sai asettaa paikoilleen kuvaan (: Ovat siis kuvan nurkassa, mistä ne pitää raahata paikoilleen. Tai sitten voit ladata ne siltä osallistumissivulta, purkaa vaikka työpöydälle ja pistää ne kuvaasi esimerkiksi photoshopilla. Niissä on läpinäkyvät pohjat, pitäisi olla helppoa (:

      Poista
  2. voi kiitos paljon , heti onnistui!!!(:

    VastaaPoista