sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Kovin hiljasta ollut

Mutta ei anneta sen latistaa tunnelmaa, sillä uusi albumi on jo oven takana. Muistakaa varata se vaikkapa CDON.comista, jossa se on tarjouksessa -20%, eli 15,95€!

Tässäpä pikkupäivityksiä:

- Huomenna Little Things - ensisoitto The Hits Radiolla klo 10 suomen aikaa! Harmi että olen itse koulussa silloin, mutta heti kun se ilmestyy youtubeen, postaan sen tauolla tänne :) Tästä voit kuunnella sen livenä huomenna.
- Liam hankki uuden tatuoinnin, "Only time will tell..." Tsekkaa se tästä! Julkisuudessa on pyörinyt kuva, jossa Liamin käsivarressa olisi tatuointi  "Everything I wanted but nothing I'll regret" mutta close-up kuvissa näkyy selvästi photoshop. Se lienee siis vain huhu!
- Liam oli myös juhlimassa halloweeniä clubilla nimeltä Funky Buddha, tässä pari kuvaa



Plus, miten olisi pieni huhujen karsiminen? Kysy vapaasti jostain juorusta jonka olet kuullut! 

6 kommenttia:

  1. Miten se ko jossain huhuttiin että Niall ja Amy Green seurustelis? :O

    VastaaPoista
  2. heippa, voisitko sä tehä postauksen poikien tatskoista, koska ne on kivoja (:

    VastaaPoista
  3. Tänään tai eilen tuli Findance sivulta otsikko ja juttu jossa aiheena oli : Hajoaako One Direction ?
    siinä kerrottiin miten pojat aikovat lopettaa ja tehdä come backin 10 vuoden päästä... Yritetty huijata meitä pahasti.. T. Truedirectioner

    VastaaPoista
  4. öö mite se ku 1D meinaa hajota?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti ei totta. One Directionista on aivan liian paljon vääriä huhuja netissä. Hajoaminen olisi muutenkin niin iso asia että pojat tekisivät siitä varmasti videon missä selittäisivät asian. Ja miksi lopettaa nyt kun he ovat näin lähellä musiikkimaailman huippua ja toinen albumikin on tulossa pian. (: ~

      Poista