maanantai 9. heinäkuuta 2012

Liamin hetkellinen väkivaltaisuus


Elieli, yksinkertaisesti joku Tumblrissa huomasi, että Liam mäiskäisi Harrya vähän pahemmin viimeisessä konsertissa, sillä tämän asian huomaaja oli myös itse paikalla konsertissa ja näki Harryn vuotavan verta. :D Ei Liam tietysti tahallaan, mutta en silti pysty olemaan nauramatta. Pystyn kuvittelemaan Liamin tuon  jälkeen "Oh gosh Harry I'm so sorry please forgive me I'll buy you something please somebody just punch me"

Trans. So, simply, Liam smacked Harry on the cheek at the Ft. Lauderdale show. I can't stop laughing.





Thanks to sabrinalynn-styles for noticing this

4 kommenttia:

  1. Rakastan tätä blogia! luen aina kun tulee uutta postausta. :) good work! Mulla ois muuten toive jos sellasen saa tehä. ois aivan ihanaa saada sellanen jättipostaus Niallerista :) Rakastan sitä vaan niin kauheesti ja sun tekstiä on vaan niin ihana lueskella! Toivon tosiaan että ees harkitsisit tuota ideaa. Rakkaudella SUURI 1D JA SINUN BLOGISI FANI :)

    VastaaPoista
  2. Ah niin ja vois tuota tulla tohon postaukseen sitte vaikka niall factoja ja vaikka kaikista jäsenistä tuo postaus juttu, olis ihanaa lukea vanhoja juttuja näistä kuolettavannhyvännäksistäjumalista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mmm voisi olla ihan hyvä, seuraava blogin täyttö-postaus. Jos ensin nyt postitan noi bromance videot alta pois niin voisin nyt sitä ennen keräillä parhaimpia faktoja kasaan :) Kiitos ideasta, saatanpa toteuttaa!

      Poista