keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Liam ja Danielle eronneet?

Twitter, facebook, tumblr ja kaikki internet-lehdet puhuvat siitä. Onko Payzer oikeesti eronnu?

Tää on yks iso kysymysmerkki. Vaikkakin mun lähteistä se maailman luotetuin (onedirection.net) kirjoitti siitä myös ja kaikki puhuvat siitä, en siltikään vaan pysty uskomaan. Payzer on niitä julkkispareja joiden ei ikinä uskoisi eroavan.

Kai se pitäisi uskoa, koska tämä ei ole vain satunnaisesti kuultu huhu. Katotaan eteenpäin ja ootellaan varmistusta tai kieltoa.

Updating ! Minäkin toki odotan vahvistusta tai huhun kumoamista Daniellelta tai Liamilta, mutta alan kallistua sille puolelle että ero on totta, koska Hot30 Countdown -radiokanavan piti kysyä asiasta Liamin haastattelussa koska directionerit pyytivät, mutta he myöhemmin twiittasivat poikien johdon kieltäneen heitä kysymästä huhusta tai muutenkaan Liamin yksityiselämästä.

Miksi he olisivat kieltäneet sen jos se olisi ollut totta? Miksi kieltää kysymästä jos Liam kieltäisi eron?


7 kommenttia:

  1. äääh en voi uskoo et ne on eronnu :( Ne oli tosi hyvä pari!

    VastaaPoista
  2. ää ne oli täydellinen pari , ei ne oo voinu erota .. mut se huhu luultavasti lähti siit liikkeelle ku danielle oli tykänny tumblris jostai kuvast jossa luki : if someone breik your heart just punch it in his face or something like that ja sit siit on tullu ja sit myös se kuulemma ku liamil ei oo ollu aikaa ja asdfg en vaan pysty uskoo et ne ois eronnu , enkä uskokkaan , koska just luin jostai et ne on tosi rakastuneita ja nii yhyy :(( payzer always in my heart<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo muakin vähän ihmetyttää, koska vielä toissapäivänä liam kerto kaikkia juttuja daniellesta ja jako kuvia jne. facebookissa (tiiän että joku kysyy, se tunnus on tagattu yhen zaynin tunnuksen kanssa, zaynin tunnus on yhdistetty sen oikeeseen twitteriin -> must be real ;) ja nyt yhtäkkiä ne on niiku eronnu.

      mun mielestä se huhu ei lähteny tuosta instagram-kuvasta josta danni tykkäs, mutta joku yhteinen lähde kaikilla lehdillä täytyy olla koska hirveen moni artikkeli on julkaistu suunnilleen samoihin aikoihin.

      Poista
    2. noniin , mikä siin sit olis ollu jos ne on yhtäkkii eronnu , en vois kuvitella ainakaan liamin pettäneen , ja no en kyllä usko dannikaa ois pettäny :s mä en vaa halua uskoo tätä shippaan payzeria vaikka ne ois eronnu ::( Demi-lehteen tulee liamin haastattelu , mutta useimat directionerit on käskeny olla kysymyttä erosta , koska se on yksityisasia ja näin :ss EN VAAN PYSTY USKOMAAN ! ps. toi kuva ittestäs sdvfvbn oot kaunis !

      Poista
    3. niin syystä tosiaan en oo varma, mutta ainankin lehdissä kirjoitetaan että johtunee siitä että ne ei pysty näkemään toisiaan tarpeeks usein, vaikka molemmat olisivat englannissa, koska liamilla on melkein päivittäin haastatteluja jne. ja tarvitsee myös omaa aikaa. ):

      p.s. tänks :D

      Poista
  3. ite en ainakaa usko ennen ku tulee jommaltakummalta vahvistusta tai sit kieltoo..

    VastaaPoista
  4. Ne on kyllä eronnu, sen takia koska molemmet olivat niin kiireisiä:( mutta ihan hyvissä väleissä kai ovat...

    VastaaPoista