sunnuntai 30. syyskuuta 2012

The Alan Carr show ja muuta


The Fabulous Magazinen kuvauksien BTS:


Sekä:

  • Payzer on mitä luultavammin loppu, vaikkakaan varmistusta ei ole vieläkään saatu niin Liamilta kuin Danielleltakaan. Mutta jos se ei olisi totta, miksei huhua olisi kumottu jo? Lisäksi ylläolevassa Alan Carr showssa, Alan kysyy "Zayn and Louis, what did your girlfriends think about you going all the way to America..." ja kohdassa 8:35, juurikin milloin Alan kyseli tyttöystävistä, Louis kuiskaa Liamille "Relax Liam"
  • Liam ajeli hiuksensa siiliksi, josta olen hieman surullinen itse, mutta hän kuulemma lahjoitti hiuksensa hyväntekeväisyyteen. (: Ja Liamin edellinen kampaus oli muutenkin jo niin lyhyt, että ehtii kasvamaan takaisin ennen Take Me Home-kiertuetta.
  • Huhu kertoo, että pojat ovat päässeet ehdolle johonkin kategoriaan vuoden 2013 Grammy-gaalassa! Upeeta!
  • The Mirror lehti aloitti ehkä maailman törkeimmän huhun, nimittäin sen, että Liam deittailisi Leona Lewisia! Kuinka törkeetä oikeesti, Liam (luultavasti) vasta erosi ja heti aletaan heittämään uutta juorua kehiin. Tämä oli jo niin överiksi vedettyä, että toivon ettei kukaan oikeasit usko sen olevan totta!


4 kommenttia:

  1. Hei osaako kukaan sanoo et onko toi Fabulous lehti tulossa Suomeen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fabulous magazinea ei mielestäni suomessa myydä, mutta sillä on e-lehti, elikkä parin päivän sisällä pystyn linkittämään ilmaisen lehden netistä. Katselin aikaisempia numeroita ja olivat kyllä aika epäselviä laadultaan, mutta olen löytänyt jo pari skannattua kuvaa sivuista jotka aijon laittaa samaan postaukseen linkin kanssa (:

      Poista
  2. Niall tekee tänään twitcam 9 suomen aikaan , taino luultavasti pojat tekee taijtn. :D mut kummmiski onko sulla niitten livestreem linkit , mullon uus kone ja hukkasin ne sitte .. :D
    ps. en oo varma oliko photoshopattu mut daniellel oli twitteris: '' it's so hard to say goodbye to that face :( xxx '' ja linkattu liamin kuva , ja kaikkihan nyt niin on näyttänyt että payzer olisi mennyttä.. payzer♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu linkittelen sen linkin tähän blogiin kohta (:

      Poista