torstai 16. toukokuuta 2013

#1bigannouncement

Mun on nyt pakko sanoa, anteeksi tästä, mutta oli kyllä yks #1bigdisappointment.

Stadium tour. Toki se on tavallaan loistava juttu, sillä stadium keikat on paljon isompia kuin nämä areenalla olevat jne jne. Mutta toisaalta kun mietitään, että tämän ilmoitettavan asian piti "saada kaikki directionerit itkemään" ja "muuttaa poikien elämää" ja olla "isoin juttu mitä on tapahtunut bändin perustamisen jälkeen, ei ihmekään että asia oli pettymys. Kaikki odottivat jotain suurta. Ympäri maailmaa ihmiset heräsivät aamuyöstä kuulemaan uutiset.

Lisäksi, pojat on jo nyt kiertueella. Ja tekevät samalla uutta albumia. Kun TMH kiertue päättyy, pojat viimeistelevät uuden levynsä, sitten promoavat sitä UKssa ja sitten lähtevät uudelle kiertueelle, jonka nimi on muuten Where we are. Heillä ei ole edes kokonaista kuukautta lomaa. Odotan vain sitä kohua, kun joku heistä pyörtyy lavalle väsymyksestä. :c

Ja muutenkin, stadium-esitykset on tuplasti kalliimpia kuin areenat. Ei kaikilla ihmisillä ole paljoa rahaa. Surettaa ihan oikeasti pienituloisten puolesta, jotka eivät pysty ostamaan lippua edes takariviin. Itseänikin mietityttää, onko keikka oikeasti sen arvoista. (Paitsi jos pääsee eturiviin, siinä saattaa saada ehkä vähän huomiotakin pojilta ja sehän on hyvä juttu) :)

Vielä on toinen ilmoitus tulossa! En tosin odota sitä kovinkaan paljoa, tuskin mitään tätä suurempaa. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti