torstai 30. toukokuuta 2013

New photoshoot!

Pahoittelen että kuvat on tämmösissä kollaaseissa mutta ilmeisesti yksittäiset kuvat eivät ole vielä ajautuneet nettiin tarpeeksi suurina :)




ps. mun on pakko vähän puolustella itseäni, siis en todellakaan ole pettämässä näitä aktiivisuus-lupauksia näin nopeasti. nyt on vaan juuri sitä aikaa kun pojat ei paljoa tee paitsi keikkoja, ja keikoilta tulee harvoin niin hyviä kuvia että niitä viitsisi tänne laittaa. tosiaan pojilla on nyt kyllä 12 pv loma jotenka saattaa tulla enemmän paparazzi kuvia. hmm?

6 kommenttia:

  1. mikset muuten postaa ikinä tyttöystävistä mitään? vähän aikaa sitten tuli juuri liuta kuvia zaynista ja perriestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm, taisin joskus alkuaikoina sanoa, että syynä on se etten vaan tykkää perriestä enkä eleanorista. tai no, perrie on kyllä kaunis ja tekee hyvää musiikkia ryhmänsä kanssa, mutta en tykkää kuulla hänen nimeään samassa lauseessa zaynin kanssa. syy selviänee kaikkialta twitteristä facebook-sivuuni ;)

      Poista
    2. ois kuitenkin kiva jos niistä tyttöystävistä postailisit kun tän blogin lukijat olis varmasti mielissään:)

      Poista
    3. No varmasti olisivatkin kun täällä on kyllä niitäkin jotka heitä ihailevat, mutta tää on kuitenkin One Direction blogi :) Vaikka tavallaan onhan nämä, hmm, tyttöystävätkin tavallaan osa sitä maailmaa, mutta en nyt ainakaan erikseen heistä puhu :) Ehkäpä jos jotain massiivista tapahtuu johon he ovat yhteydessä.

      Poista
  2. omgomgomg apuaaa taisin just kuolla *0* Louisss on ihan sairaaan söpööö<333333 ja Nialll awwwawawawawa asdadffgfdfdsadfddghe en kestä♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ omg kaikki niiiiiin ihania asddf.-. jooo moi! :D

    VastaaPoista
  3. Zayn ♥ Ja emmäkää tykkää Perriestä, mut mulla on siihen omat syyni :D

    VastaaPoista