lauantai 13. heinäkuuta 2013

What's happening here?

Ihme viha-aalto on vallannut koko One Directionin maailman. Poikia sorretaan niin fanejen puolesta kuin itse johtopuolelta :/ Tekee vaan niin surulliseksi seurata tätä kaikkea.

Jotkut ehkä kuulikin, että management hiljensi Niallin mikkiä jossain konsertissa, en muista enää missä. He ovat tehneet sen ennenkin, UAN (Up All Night) kiertueella. Silloin Niallin mikkiä kyllä pidettiin muutenkin aina alempana, koska hänellä ei ollut paljon sooloja. Ei mitään järkeä. Ja aina, kuten tälläkin kertaa, Louis on antanut oman mikkinsä hänelle. Tulee huono mieli kun katsoo tätä tän kertaista videota, Niallin ilme kertoo että hän ensin luuli sen olevan tekninen vika, mutta ilmeisesti myöhemmin selvisi että se oli tarkoituksella alennettu. :C


Kadotin sen videon... Miksi multa katoo kaikki ennenkuin ehdin postaamaan  (╯︵╰ )

Kaiken tän lisäksi jotkut fanit ovat ottaneet Liam seuraavaksi kohteekseen. Ainahan on yksi vihattu, milloin se on ollut Niall, milloin Zayn... huoh. Joku tyttöhän ei halunnut Liamia meet&greet kuvaansa, jonka johdosta hän sitten oli kolmestaan Harryn, Niallin ja Louisin kanssa koska Zayn ei suostunut olemaan kuvassa ilman Liamia. Jokaisen oma päätöshän se on, jos ei jotakuta halua kuvaan muttakun on kyse ottaa kuva One Directionin kanssa niin kyllä siinä pitäisi olla kaikki...

Tänään Liam twiittasi tämän twitlongerin


Ja suomennoshan kuuluu näin:

Hei kaikki,
näin joitain kylttejä minusta tänä iltana jotka olivat hiukan masentavia. En tiedä mitä on tapahtunut, mutta toivon että en ole tehnyt teille mitään, ja toivon että tiedätte kuinka kiitollinen olen kaikesta mitä te olette saaneet aikaiseksi meille koska en tosissaan voi uskoa kuinka onnekas olen ollessani täällä.
On mahtavaa että te olette luoneet tämän kaiken meille, kukaan meistä ei voi uskoa asioita joita saamme tehdä joka päivä ja kiitos kuuluu teille, kun vietätte aikaa levittämällä sanaa meistä ja olemalla niin omistautuneita käyttämään rahaa jotta pääsisitte keikoillemme ja muuta.
Kiitos kaikille, tähän mennessä jokainen yleisö on kirjaimellisesti ollut mahtava ja on vaikeaa sanoa mikä on ollut paras.
Kuten sanoin, toivon että kaikki on ok ja tiedän että moni ihminen ei pidä minusta juuri nyt ja tuntevat olonsa vähän epäarvostetuksi, kun me emme saa tulla ulos tervehtimään teitä niin usein. Toivon että se olisi helpompaa, minä oikeasti arvostan teitä koska olette muuttaneet elämääni ja en koskaan voisi kiittää tarpeeksi. Toivon että ajan kanssa kaikki tulee olemaan hyvin.
Rakkaudella, minä. 

:/ Toivottavasti pojilla on kaikki hyvin. Onhan heillä kuitenkin toisensa, jep?

13 kommenttia:

 1. Toi Niall juttu, ne laulo little thingsiä ja Niall istu sen mikrofonin johdon päällä joka sai sen minkin hiljaseks. Management ei oo tehny mittää väärää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, mistä kuulit? :o Omat "lähteeni" (tsk) kaikki sanovat että se on sama juttu kun viime vuonna.

   Poista
  2. No sehän on nyt tää uusin "hijennys/ei hiljennys".. Mutta en kyllä tiedä mitä ajatella kun on niitä huhuja (tosia vai ei, en tiedä) ollut useampikin.. toivon ettei nää oo totta mutta pelkään pahinta! O.O

   Poista
 2. Oon muute itekin huomannut, että Liamia ei arvosteta niin paljon kuin muita 1D:n poikia... :/ inhottavaa, koska ilman Liamia se ei olisi One Direction

  VastaaPoista
 3. toi Liamin juttu on niiiiinn surullinen :c itkettääää :((((

  VastaaPoista
 4. Aloin itkee ku luin tätä, wow... Niall raukka :'(

  VastaaPoista
 5. Vooi eei:( mulla itellä tulee tällasia kausia etten muista poikia yhtää ja sit taas seuraan niitä kuukauen ihan tiiviisti..mitä nyt tosiaa en oo tehny! Mulla itelläi meinaa itkettää, eninnä sdn takia että suututtaa. En vaan voi ymmärtää miten on niiin sydämettömiä ihmisiä olemassa. Kiittti hirveesti tästä blogista ko kerrot nääki jutut täällä!:) en monesti huomaa muuten näitä ko twitter vähemmällä käytöllä

  VastaaPoista
 6. Eiks Niall nauranu tossa kuvassa mikä on tossa? Ainaki siin videossa missä kohasta toi on Niall nauro. Ja sit puhutaa aika paljon et Niall istu sen mikin johon päällä.
  Toi Liam juttu on kyl ihan totta.
  Kiva blogi!

  VastaaPoista
 7. Miks Niallille tehään noin? Ja Liamkin! Eikö ne oo jo saanu tarpeeks vihoja niskoilleen??

  VastaaPoista
 8. Mitä ihmettä D: kauheeta :'(
  Tää sun blogis on muute mun mielestä iha yhtä hyvä ku se toinenki 1D blogi! sä kirjotat tosi hyvin ja täällä on just sopivasti päivityksiä/uutisia 1D:stä. tykkään paljo! :)

  VastaaPoista
 9. Kauheeta tää ku mua säälittää Niall ja Liam. :( 1D ei olis mitää ilma kumpaakaa <3

  Mil oot muute muokannu ton bannun?

  VastaaPoista